Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
10 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

25

Eladó Téglalakás

Mezőtúr
Újváros
4
114 m2
323 m2

Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Mezőtúr családi ház eladó

Eladó ház Mezőtúr. Az eladó ingatlan Meezőtúr XIII. utcában helyezkedik el, 114 nm-es hasznos alapterületű lakóház és 14 nm alapterületű garázs épület, 323 nm-es telken.
A lakóingatlan 1992-ben lett újjáépítve. Az engedélyezett terv szerint a meglévő épület hátsó vályog fala maradt meg, a többi teherhordó és válaszfalak téglából lettek felhúzva. A teherhordó külső B30-as tégla falak 10 cm-es hőszigetelést kaptak.  Ez a lakrész kb. 66 nm-es. Innen átjárható lakrész teljes egészében B30-as téglából épült, mely 48 nm-hasznos alapterületű. A két lakrész külön udvari bejáratokkal is rendelkezik.
Az épület  fa tetőszerkezete új anyagokból épült, új cserépfedéssel. A villamos hálózat új kialakítása réz vezetékkel történt, a víz és szennyvíz hálózat újra vezetékelt. A fűtés gázkazánnal radiátoros fűtésre lett alakítva, egyes helyiségben konvektor fűtéssel. Alternatívaként három fűtésre optimalizált fűtő-hűtő klíma is felszerelésre került.
Garázs közvetlenül a lakóépület folytatásában. Az udvar rendezett, nagyobb része térkövel burkolt.
Az épületben jelenleg meglévő bútorok és egyéb berendezési tárgyak, eszközök megállapodás szerint megvásárolhatók.
Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdonosi viszonyokkal. A vételár kiegyenlítése után megegyezés szerint birtokba vehető.

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

48

Eladó Családi ház

Mezőtúr

6
171 m2
556 m2

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye, Mezőtúr családi ház eladó

Eladó ház Mezőtúr. Az eladó ingatlan Mezőtúr belvárosától kb.10 perc gyalogosan. 
A lakóház és a dupla garázs az 1990-es években épült, tehermoton téglából, vasbeton alapra, és lábazatra,  fa keretes nyílászárókkal hőszigetelt üvegezéssel, síkpala fedéssel. 
A 89 nm-es hasznos földszinti alapterületű ház és a 82 nm hasznos alapterületű beépített tetőtér, valamint a kb. 40 nm alapterületű dupla garázs, szépen karbantartott, dupla komfortos, 556 nm-es telken helyezkedik el.
A ház minden helyisége -a 2022-ben újra cserélt kondenzációs kazánnal működő - padlófűtéssel rendelkezik, szintén ebben az évben került felszerelésre a fűtésre optimalizált klíma.
A helyiségekben laminált padló és járólap burkolat van, a falak festettek. Kábel TV, internet, riasztó rendszer kiépítve. Az elektromos vezeték csőben futó, réz.
Az ingatlan egésze újszerű állapotú, megkímélt. Különlegesen tagolt külső felület és belső tér kialakítások. 
A konyhabútor és a beépített eszközök benne vannak az árban. A lakás többi, még meglévő bútorai, konyhai nagygépek és egyéb felszerelési tárgyak megegyezés szerint.
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonnyal. Az ingatlan birtokba vétele a vételár kifizetése után megegyezés szerint.

 

Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

49.5

Eladó Családi ház

Mezőtúr

4
154 m2
418 m2

Jász-Nagykun Szolnok Megye, Mezőtúr igényes tetőtér beépítésű ház eladó

Eladó ház Mezőtúr, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye. Az eladó ingatlan Mezőtúr központi részén található, csendes forgalomtól mentes utcában. 
Az ingatlanhoz tartozik egy 154 nm hasznos lakóterű tetőtér beépítésű lakóház (3+1 nappali) egybeépítve egy 15 nm-es fűthető garázzsal, tartozik még hozzá egy melléképület, melyben 19 nm-es szintén fűthető második garázs, valamint két külön bejáratú egyéb helyiség (fűthető nyári konyha és egy tároló) került.
Az épületek 418 nm-es rendezett, gondozott pihenő kerten helyezkednek el.
Az épületek tégla építésűek műanyag nyílászárókkal, a lakóépület külső hőszigeteléssel és tetőtér szigeteléssel, 4 db klímával. A garázsokon távirányítású műanyag ajtók. A két utcai nagykapuk szintén távirányításúak.
A lakóhelyiségekben nagyrészt egyedileg gyártott bútorok vannak beépítve, csakúgy mint a konyhában, és az előszobában, ezek a vételár részét képezik. Vételár részét képezi továbbá a konyhai gépészet (mosogató gép, főzőlap, beépített sütő, páraelszívó, hűtőszekrény).
Külsőleg és belsőleg folyamatosan karbantartott igényes ingatlan, központi elhelyezkedéssel. Pár percre iskola, óvodák bölcsőde, játszótér piac, üzletek.
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonyokkal. A vételár kiegyenlítése után - megegyezés szerint - rövid időn belül bírtokba vehető.
Az ingatlan megfelel minden támogatási-, és hitelezési feltételeknek.
 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése